A DACHSER megőrizte szilárd pozícióját az európai Top 100 logisztikai rangsorban

A Fraunhofer Supply Chain Services (SCS) munkacsoport „TOP 100 in European Transport and Logistics Services 2021/2022” című új tanulmányában a DACHSER ismét jó helyezést ért el a logisztikai piacon.

A DACHSER megőrizte szilárd pozícióját az európai Top 100 logisztikai rangsorban

Az általános LTL szállítmányozási piacon a logisztikai szolgáltató a második, míg az FTL szállítmányozási szegmensben a kilencedik helyen áll. A legutóbbi, két évvel ezelőtti európai TOP 100-as tanulmányhoz képest egyik helyen sem történt változás. Az élelmiszeripar és az autóipar speciális logisztikáját, valamint a tartályos és silós áruk szállítását tartalmazó "Specialized Surface Transportation" ágazatban a DACHSER a hetedikről az ötödik helyre tornázta fel magát. Ha csak az élelmiszer logisztikai értékesítéssel foglalkozó vállalatokat nézzük, a DACHSER a harmadik helyet foglalja el.

A Fraunhofer SCS idén először tett közzé kombinált rangsor listát az európai légi és tengeri árufuvarozási szegmensről. A DACHSER az összesített rangsor listán elért tizedik helyével kedvezően pozícionálta magát a vezető európai légi és tengeri szállítmányozók között.

A DACHSER a 15. helyen áll az európai logisztikai vállalatok összesített rangsorában, amely magában foglalja a futár-, expressz-, és csomagküldő főtevékenységű szolgáltatókat is; egyéb postai társaságokat; hajózási társaságokat. Ha azonban csak a közvetlen versenytársakat és azok eladásait nézzük a fent említett szegmensekből, a cég a hetedik helyen áll Európában.

A logisztikai piac népszerű és teljeskörű tanulmánya

A TOP 100 tanulmány minden év végén kulcsfontosságú adatokat közöl a legnagyobb németországi és európai logisztikai szolgáltatók elért piaci volumeneiről és értékesítési rangsorairól. Ez a német és európai logisztikai piac legrészletesebb és egyben legnépszerűbb tanulmánya, ami 2022 végén ismét megjelenik.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay