A DACHSER légi charter járatokat indít az USA-ba

Július vége óta a DACHSER Air & Sea Logistics üzletága légiforgalmi prémium charter járatkínálatát a Frankfurt – Chicago útvonallal bővítette ki. Mostantól kezdve a DACHSER tengerentúli járatrotációs szolgáltatása minden hétvégén elérhető lesz ügyfelei számára. A partnerek első kézből értesülhetnek a rögzített tranzitidőkről, kapacitási lehetőségekről és az árak optimálisabb tervezéséről.

Július vége óta a DACHSER Air & Sea Logistics üzletága légiforgalmi prémium charter járatkínálatát a Frankfurt – Chicago útvonallal bővítette ki.

A koronavírus válság súlyos hiányt okozott a légi teherközlekedésben. Megoldásként a DACHSER ennek érdekében döntött charter járatkínálatának bővítése mellett. Július utolsó hétvégéje óta a speciálisan erre az útvonalra bérbe vett Boeings 747-400-ok biztosítják a teljes légi szállítmányozást a Frankfurt – Chicago útvonalon.

„Megbízhatóság, rugalmasság és agilitás most szinte kulcstényezők a teljes légiforgalmi ágazatban” - mondta Timo Stroh, a DACHSER Global Ari Freight vezetője. "Ezzel a célzott megoldással kiterjedt, szilárd és megbízható prémium légi szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek Európa és az Egyesült Államok között és fordítva."

Zökkenőmentes kapcsolat szárazföldi szállítással

A DACHSER kiterjedt szárazföldi szállítási hálózata lehetővé teszi az áruk folyamatos mozgását Frankfurtból egész Európába, rögzített tranzitidőkkel és minőségi standard szolgáltatásokkal. Az Egyesült Államokban a DACHSER szervizpartnerek közreműködésével biztosítja a folyamatos áruszállítást a Chicagói Repülőtérről Amerika közép-nyugati térségéibe.

A DACHSER teljes légiforgalmi charter járatkínálata megbízható kapacitás tervezést tesz lehetővé partnerei számára függetlenül a piac változó tendenciáitól. További előnyt jelent, hogy mind a nagyméretű áruk, veszélyes áruk, pl. akkumulátorok, mind a hőmérséklet szabályozott Life science termékek és különféle egészségügyi termékek légi úton történő szállítása engedélyezett. A rögzített hétvégi indulási idők biztosítják a későn érkező áruk felvételét is, ami valós és megbízható szállítás tervezést tesznek lehetővé az ügyfelek számára.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay