Karrier Mediaroom

DACHSER Life Science and Healthcare Logistics – Az Ön partnere a biztonságos és megbízható logisztikában

A DACHSER Life Science and Healthcare Logistics egy olyan partner, amely megfelel az élettudományi és egészségügyi termékek szállítására vonatkozó szigorú követelményeknek. Logisztikai szakértelmünkkel és globális DACHSER-hálózatunkkal sürgős és gyakran hőmérséklet-érzékeny termékeket szállítunk a világ szinte minden pontjára, a rendkívül összetett szabályozási keretek betartásával. Nagy hangsúlyt fektetünk az Ön termékeinek megfelelő kezelésére a legmagasabb minőségi és biztonsági előírások figyelembevételével. Emellett a DACHSER szabványosított és speciális logisztikai szolgáltatásainak kínálatával együtt az élettudományi és egészségügyi ipar speciális követelményeinek is megfelelünk.

DACHSER Life Science and Healthcare Logistics
DACHSER Life Science and Healthcare Logistics

Megbízható együttműködés

Átfogó, holisztikus logisztikai szolgáltatásokat kínálunk a teljes egészségügyi ellátási lánc mentén – a klinikai vizsgálatoktól a kezelésig. Innovatív informatikai megoldásaink, valamint a globális DACHSER-hálózat ereje és integrációs képessége biztosítja az ellátási láncok zökkenőmentes megvalósítását az egészségügyi piacon.

Szoros, partnerségen alapuló kapcsolatokat ápolunk ügyfeleinkkel, és nagy gondot fordítunk arra, hogy a gyógyszeripari és orvostechnológiai termékeket a legnagyobb gondossággal és a jogszabályi előírásoknak maradéktalanul megfelelve kezeljük a szállítás során.

Szolgáltatási portfóliónk

 • Tanúsított biztonsági és minőségi szabványok: Minőségirányítási rendszerünk a helyes elosztási gyakorlaton (GDP) alapszik
 • Globális, multimodális, végponttól végpontig terjedő egészségügyi logisztikai megoldások, amelyek kifejezetten az ügyfelek igényeihez igazodnak
 • IATA CEIV Pharma tanúsítványok
 • Az összes szokásos hőmérséklet-tartományt lefedi (10 °C vagy alacsonyabb, +2 °C – +8 °C, +2 °C – +25 °C és +15 °C – +25 °C)
 • Automatizált és digitalizált folyamatok az ellátási lánc valamennyi fizikai lépésének ellenőrzésére
 • Nagyfokú rugalmasság és megbízhatóság
 • Költség- és folyamatoptimalizálás
 • Képzett élettudományi és egészségügyi szakemberek világszerte
 • Ügyfélspecifikus értéknövelt szolgáltatások (pl. a csomagolás és az adatgyűjtők szállítása és kalibrálása).
 • Csatlakozás az európai szárazföldi szállítási hálózathoz a DACHSER European Logistics rendszerén keresztül (környezeti, GDP-követelmények nélküli)
 • Megbízható légi és tengeri szállítmányozási kapcsolatok a DACHSER Air & Sea Logistics segítségével

A logisztikai láncok globális hálózatba szervezése

Szakértelmünk és nagy múltú ügyfélkapcsolataink önmagukért beszélnek. Sok éve valósítunk meg és optimalizálunk ellátási láncokat gyógyszeripari termékek és vakcinák gyártói számára a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, valamint orvostechnikai berendezések, gyógyszerhatóanyagok (API), OTC-termékek, fogyóeszközök és állatgyógyászati készítmények gyártói számára.

A DACHSER Road Logistics, a DACHSER Air & Sea Logistics és a DACHSER Rail Services gyors és biztonságos hozzáférést biztosít a világ összes értékesítési és beszerzési piacához. Ön profitálhat átfogó globális hálózatunkból és szállítási rendszereink zökkenőmentes összekapcsolhatóságából.

Megszervezzük az Ön szállítását, legyen szó darabárukról vagy teljes rakományokról, átfogó légi áruszállítási szolgáltatásokról, teljes konténerrakományokról (FCL) vagy konténerrakománynál kisebb rakományokról (LCL). Az Európán belüli, GDP-követelmények nélküli, nem hőmérséklet-ellenőrzött szállítmányok esetében az entargo termékpalettánkon keresztül maximális rugalmasságot és átláthatóságot kínálunk a tranzitidő és a szállítási időkeretek, valamint a szabványosított, költségoptimalizált folyamatok tekintetében.

A DACHSER Life Science and Healthcare Logistics röviden

A legmagasabb igényeket kielégítő légi szállítási szolgáltatások    

A légi és tengeri logisztika üzletágban átfogó logisztikai szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek a standard légi szállítmányozástól a prémium és speciális expressz szolgáltatásokig. Az összes szokásos hőmérséklet-tartományt lefedjük, a specifikációknak megfelelően passzív csomagolást és hőszigetelő burkolatokat használunk, és igény szerint aktív hűtőkonténereket vagy fejlett passzív konténereket biztosítunk.

Magas szintű biztonsági, védelmi és minőségi előírások világszerte           

Minőségirányítási rendszerünk a GDP (helyes elosztási gyakorlat) követelményein alapul, és egy globális csapat irányítja központilag. Megfelelünk a GDP-nek, és három kontinensen is elnyertük az IATA CEIV Pharma minősítést. Az élettudományi és egészségügyi iparágak szigorú követelményeinek megfelelően biztosítjuk, hogy az összetett feladatokhoz speciálisan képzett személyzet álljon rendelkezésre. Az ügyfeleink által végzett ellenőrzések során folyamatosan bizonyítottuk, hogy megfelelünk a szükséges követelményeknek.

Az esetleges eltérésekkel vagy eltérésekkel kapcsolatban egy átfogó, általánosan alkalmazott folyamatot - CAPA (korrekciós és megelőző intézkedések) - is meghatároztunk és sikeresen végrehajtottunk. A GDP-nek megfelelő alvállalkozói hálózattal rendelkezünk. Ennek érdekében alvállalkozóinkat egy globális interfész-irányítási rendszeren keresztül ellenőrizzük, és ellenőrzéseket végzünk annak biztosítása érdekében, hogy a minőségi szabványok az egész folyamat során érvényesek maradjanak. Az adott ország vagy régió jogszabályainak megfelelő

termékintegritás és a biztonsági elvárások teljesítése kötelező számunkra.

CO2-lábnyomunk optimalizálása fenntartható logisztikával    

A DACHSER filozófiájának középpontjában a jövő, illetve az következő generációk állnak. Az ökológiai és társadalmi fenntarthatóság mélyen gyökerező vállalati értékek, és mindennapi tevékenységünk szerves részét képezik. Új, testre szabott folyamatokat dolgozunk ki a hatékony és fenntartható utolsó kilométeres szállításhoz, és ezeket alkalmazzuk a napi üzletmenetben. Különös figyelmet fordítunk a szállítás során a CO2-kibocsátás csökkentésére járműveink teherbírásának magas szintű kihasználása, a kétszintes pótkocsik használata, valamint a városi elosztásban az akkumulátoros-elektromos teherautók fokozott használata révén. Újrafelhasználható csomagolást és újrafelhasználható adat-/hőmérséklet-naplózó megoldásokat is alkalmazunk.

Elérhetőség Netka Hohlfeld Osztályvezető Life Science and Healthcare Logistics