Megérkezett az új DACHSER magazin!

Senki sem tudja megjósolni a jövőt – sem a politikusok, sem a tudósok, sem a közgazdászok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy abbahagyhatjuk a fejlődés figyelemmel kísérést, a trendek nyomon követését, és nem vonjuk le a megfelelő következtetéseket a holnapra vonatkozóan. Arra van szükség, hogy közelről vizsgáljuk meg az eseményeket és kérdéseket tegyünk fel –, illetve ami a legfontosabb, figyelnünk kell. Mindez nyilvánvalónak tűnhet, ám a mindennapi üzleti életben igazi kihívást jelenthet.

DACHSER magazin, 2024/1

Teljes mértékben odafigyelni, hogy megérthessük a holnapot – erről szólnak az új DACHSER magazin történetei. A címlapsztoriban megvizsgáljuk a jövőbeli gazdasági fejlődés lehetséges forgatókönyveit, ügyfeleink igényeit, és mindazt, amit a DACHSER tesz ezek teljesítése érdekében – a Global Groupage kulcsszó alatt összegezve: globális, végponttól végpontig terjedő gyűjtőszállítás és szerződéses logisztikai megoldások optimális integrációja. Az interjúban Dr. Tobias Burger, az Air & Sea Logistics operatív igazgatója beszél a légi és tengeri áruszállítás jelenlegi és jövőbeli fejlesztéseiről. Erről bővebben a 6. oldalon olvashat.

A piaci lehetőségek és az ügyfelek igényeinek teljes körű feltérképezése, majd az ennek megfelelő cselekvési terv kidolgozása – ez a megközelítés visszaköszön a DACHSER Food Logisticsről szóló cikkben. A 16. oldalon kezdődő írásból megtudhatja, hogy a Food Logistics üzletágunk miként készül fel a jövőre nemzetközi hálózatának bővítésével, technológiai befektetésekkel, valamint az éghajlathoz kapcsolódó intézkedésekkel.

A globális világjárvány sok mindenre megtanított bennünket – de mindenekelőtt talán arra, hogy a nehéz időkben ügyfeleink támogatásának legjobb módja, ha valóban meghallgatjuk aggályaikat, majd a megfelelő megoldást kínáljuk. A neves főzőedénygyártóval, a Le Creusettel való együttműködésünk több bizonyítékot szolgáltatott erre az állításra. A lezárások idején világszerte sokan fordultak a főzés felé – és robbanásszerűen megnőtt a kereslet a francia cég kiváló minőségű termékei iránt. Lapozzon a 26. oldalra, és olvassa el, hogy kollégáink hogyan álltak az ügyfél rendelkezésére, hogyan figyeltek oda a kívánságaira, és mit is csináltak pontosan.

Az Ön személyes példánya és archívumunk

Mindezek mellett még sok más érdekes történetet olvashat magazinunkban. Kérje személyes példányát telephelyeink valamelyikétől, vagy töltse le a pdf verziót weboldalunkról. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk! 

Böngésszen kedvére korábbi kiadványaink között is.

DACHSER magazin - 2024/1 angol nyelvű PDF (6,08 MB)
DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Erika Kohegyi Consultant for Communication