Megérkezett az új DACHSER magazin!

Mindennapi életünk részévé vált a klímaváltozás. A politikusokat és a közvéleményt egyaránt foglalkoztatja, hogy milyen változások elkerülhetetlenek rövid távon, mi történik majd hosszú távon, és különösen az, hogy mindezt hogyan lehet kezelni. A DACHSER-nél tisztában vagyunk felelősségünkkel és mindent megteszünk a klíma védelméért. Ráadásul a logisztika területéről elsők szeretnénk lenni a klímavédelemben.

DACHSER magazin, 2023/3

Éppen ezért új technológiákat és innovációkat vezetünk be, elsősorban saját kibocsátásunkra összpontosítva, illetve arra törekszünk, hogy mindenkit – beleértve alkalmazottainkat és ügyfeleinket – magunkkal vigyünk ezen az úton. Legújabb magazinunkban olvashat arról, hogyan valósítja meg ezt a DACHSER Freiburgban, Németországban. Kollégáink itt hálózatunk klímavédelmi úttörői közé tartoznak. Több éve olyan jövőt meghatározó koncepciókat alkalmaznak, mint a kibocsátásmentes szállítás Freiburg belvárosába, valamint folyamatosan keresik az új megközelítéseket és lehetőségeket a mindennapi logisztikai műveletek klímabarátabbá tételéhez. A „Taking climate action together” („Klímavédelem közösen”) című cikkben (6. oldal) többet is megtudhat a témában elért eredményekről, kihívásokról és a DACHSER stratégiai megközelítéséről.

Az aktuális kihívások kezeléséhez szükséges együttműködés a központi téma a DACHSER magazin ezen számában. Például a különböző DACHSER telephelyek világszerte együtt dolgoznak annak érdekében, hogy magas színvonalon szolgálják ki az ifm electronic nevű ügyfelünket. A német technológiai vállalat számára fontos, hogy a kis szállítmányokat tengeri rakományként is gyorsan és hatékonyan szállítsuk Ázsiából Európába (LCL-ként). A 18. oldalon kezdődő cikkünkből többet is megtudhat minderről.

A logisztika sokat tehet a világ hatékonyabbá és környezetbarátabbá tételéért. A DACHSER azonban olyan célok mellett is elkötelezett, amelyek túlmutatnak saját vállalati célkitűzéseinken – ez valójában az identitásunk része. Az elmúlt 15 évben támogattuk a gyermekek segélyszervezetét, a „terre des hommes"-t. Ukrajnában is segítünk 2022 óta. A 28. oldalon kezdődő interjúban Joshua Hofert, a „terre des hommes” németországi kommunikációs igazgatója beszél Ukrajnában tett látogatásáról, és bemutatja, hogyan segít a szervezet a gyermekeknek, fiataloknak és családjuknak.

Az Ön személyes példánya és archívumunk

Mindezek mellett még sok más érdekes történetet olvashat magazinunkban. Kérje személyes példányát telephelyeink valamelyikétől, vagy töltse le a pdf verziót weboldalunkról. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk! 

Böngésszen kedvére korábbi kiadványaink között is.

DACHSER magazin - 2023/3 angol nyelvű PDF (9,96 MB)
DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Erika Kohegyi Consultant for Communication