vissza
Ügyféltájékoztatók Hírek

Megérkezett az új DACHSER magazin!

A logisztika a technológiai újítások dinamikus növekedését éli meg, amelyek manapság egyre gyorsabban jutnak el a mindennapi életbe. Alternatív hajtástechnológiák, autonóm külső teherhordozók, különféle digitális alkalmazások, az adatok okos felhasználása mind segítségül szolgálnak a raktározásban és a logisztikai operációs folyamatokban egyaránt.

DACHSER magazin - 3/2022-es lapszám

A technikai fejlődés jelenleg nagy változásokon megy keresztül az iparágban, de a legújabb magazin címlap története most a logisztikát kiszolgáló emberi erőforrásokra koncentrál. Jól képzett és motivált munkavállalók nélkül nem működik az iparág egyetlen folyamata sem. A friss kiadvány 6. oldalán most három kollégát mutatunk be, akik betekintést engednek mindennapi munkájukba.

Egy sikeres ügyféltörténet olvasható az újság 16. oldalán, ahol bemutatjuk Önöknek hogyan dolgozik a DACHSER a svájci Georg Fischer céggel és kínál átfogó globális szállítási szolgáltatást. Tovább kalauzoljuk Önöket Svédországba és megismertetjük Önökkel Fredrik Rånge-t és csapatát a jönköpingi raktárban. Ez a telephely egész Észak-Európa csőrendszer termékeinek szállításában nyújt elsőrendű szolgáltatást – gyorsan, megbízhatóan és professzionálisan.

A technológiai innovációk elengedhetetlenek ahhoz, hogy a DACHSER továbbra is a legjobbat nyújtsa ügyfeleinek. Az @ILO terminál új mérföldkő előtt áll a cég életében. A "jövő átrakodó raktárában" egy digitális iker jön létre adatmátrix kódokkal, a csarnok mennyezetén lévő szkennelő egységekkel, mesterséges intelligencia alapú algoritmusokkal és speciális szoftverekkel, ami a folyamatok átláthatóságának egy új szintre lépését jelenti. Tudjon meg többet az új technológiáról, a benne rejlő lehetőségekről, és a kísérleti üzemekben zajló folyamatokról az újság a 22. oldalától.

A nagyobb innováció és átláthatóság érdekében az új lapszám a DACHSER egy másik fontos állomását helyezi reflektorfénybe. Egy interjúban Burkhard Eling vezérigazgató és Stefan Hohm fejlesztési igazgató közösen elmagyarázza, miért vesz részt a DACHSER az "Open Logistics Foundation" szervezetben és miért fontos a közös szabványokon alapuló digitalizálás a teljes iparág és a cég számára egyaránt.

A magazin elérhetősége

Dachser magazin 3/2022-es lapszám _English PDF (7,06 MB)
DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay