Megérkezett az új DACHSER magazin!

A logisztika és annak témaköre még soha nem volt annyira fókuszban az üzleti sajtóban, mint manapság. A világgazdaság felépülni látszik a járvány okozta sokkból és sok helyen már ismét teljes sebességgel megy a termelés. Azonban a nyersanyag és termék utánpótlási fennakadásokról, a konténerek, raklapok valamint a sofőrök hiányáról, továbbá a szárazföldi, tengeri és légi szállítmányok tárolási kapacitásának nehézségéiről szóló cikkek tompítják ezt az ébredést.

DACHSER magazin, 03/2021-es lapszám

A DACHSER magazin mostani kiadványa részletesen kitér erre a mostani különleges és sajátos helyzetre. Mennyire veszélyezteti a világjárvány a globális ellátási láncokat? Mik a globalizáció és a világméretű logisztika következő lépései? Kérdéseire a lapszám 6. oldalán kap választ és egyben megtudhatja, hogy a DACHSER milyen lépésekkel készül fel az elkövetkezendő világhelyzetre.

A stabil ellátási láncok biztosításának legjobb módszere a szorosan összehangolt hálózatok és integrált szállítási megoldások kombinációja – ezt a megközelítést bizonyítja a DACHSER Klebchemie céggel való szoros együttműködése is. A Kleiberit márkájú német ragasztók a kiváló minőségű ipari ragasztok csoportjába tartoznak biztos vásárlói kereslettel a világ minden iparágából. A DACHSER Malsch-ban található fióktelepe átfogó támogatást nyújt a Klebchemie számára a zökkenőmentes gyártási logisztikai és forgalmazási szolgáltatásokhoz. Keresse fel az újság 16. oldalát, ahol részletes betekintést nyerhet a DACHSER legkorszerűbb, 2019-ben megnyitotott veszélyes anyag raktárába. 

A kiadvány 24. oldala elkalauzolja Önt egy tisztítási-technológiával foglalkozó cég világába és bemutatja, hogy a vállalat a DACHSER European Logistics szolgáltatásának segítségével hogyan tudja optimalizálni szállítási folyamatait.

A logisztika világáról még sok más történet és hasznos információ vár Önökre a mostani lapszámban. 

A kiadvány elérhetőségei

Nyomatatott kiadványunkat megkaphatja országon belül telephelyeink valamelyikétől vagy pdf. formátumban alább letöltve. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk Önnek!

Dachser magazin 2021/03-as lapszám _English PDF (7,38 MB)
DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay