Közösségi összefogást támogatott a DACHSER

A DACHSER kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a fenntartható társadalom érdekében civil szervezeteket támogasson, nemcsak nemzetközileg, de lokálisan is. A Liegl&Dachser Kft. is kiemelten fontosnak tartja a közösség támogatását, a civil kezdeményezések melletti kiállást. A vállalatra jellemző karitatív hozzáállás eredményeképp, a cég telephelyéül szolgáló város, Pilisvörösvár önkéntes tűzoltóit támogatta a Liegel&Dachser egy új tűzoltóautó beszerzésével.

Pilisvörösvári önkéntes tűzoltókat segített a logisztikai cég

A már meglévő két gépjárműfecskendő mellé a mostani összefogás eredményeként, Németországból érkezett egy Mercedes típusú, összkerékhajtású, 2500 liter víz szállítására alkalmas kocsi. Ennek segítségével, az önkéntes tűzoltók sokkal gyorsabban tudnak a jövőben a helyszínre érni, illetve költséghatékonyabban tudnak működni az alacsony üzemeltetési, fenntartási és karbantartási költségű járműnek köszönhetően.

Példaértékű vállalkozói összefogás

Az összefogás résztvevői mind egyöntetűen kiemelték, hogy a közösségi támogatás és egymás segítése a fejlődés egyetlen fenntartható iránya.

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay