vissza
Hírek Sajtóközlemények

Átszervezés alatt a DACHSER Air & Sea Logistics üzletágának vezetősége

Dr. Tobias Burger az ASL EMEA, Ralph Riehl pedig az ASL Americas üzleti egység irányítását veszi át.

A DACHSER Air & Sea Logistics (ASL) átszervezte üzleti egységeinek irányítását Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA), valamint Amerika régióiban.

Az ASL EMEA üzleti egységének irányítását Dr. Tobias Burger vette át.
Az ASL EMEA üzleti egységének irányítását Dr. Tobias Burger vette át.

Az ASL EMEA üzleti egységének igazgatói pozícióját Dr. Tobias Burger vette át, aki igazgatóhelyetteseként már részt vett a a DACHSER Air & Sea Logistics üzletágának stratégiai fejlesztésében. Mielőtt légi és tengeri szállítmányozással foglalkozott volna, a 43 éves Burger a DACHSER Corporate Governance & CEO központi osztályát menedzselte Kemptenben. Dr. Burger Thomas Krügert követi, aki 2016 óta vezette a légi és tengeri szállítmányozási üzletágat az EMEA régióban.

Dr. Tobias Burger és Ralph Riehl új lendületet kívánnak hozzátenni a DACHSER Air & Sea Logistics üzletágának fenntartható és jövedelmező fejlődéséhez ezen területi régiókban mind a házon belüli, mind a külső szakértelem optimális kombinációja révén. Ennek eredményeként következetesen ösztönözni fogják ügyfeleink számára a globálisan integrált, hozzáadott értéket képviselő megoldások fejlesztését.

Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics, DACHSER

A DACHSER Air & Sea Logistics Americas üzleti egységének irányítása azonnali hatállyal Ralph Riehl-re (55) esett. A DACHSER-hez történt belépése előtt, a tapasztalt és szakmailag megalapozott menedzser több mint 30 évig dolgozott a Panalpina, ma DSV Panalpina logisztikai csoportban, munkássága során irányítói pozíciókat töltött be Franciaországban, Szingapúrban és az Egyesült Államokban. Legutóbb Riehl értékesítésért felelős alelnöki tisztségében a DSV Panalpina észak- és latin-amerikai térségeiben végzett irányítói feladatokat.  Riehl az ASL Americas ügyvezető igazgatói tisztségét Guido Gries-től veszi át, aki 2012 óta vezette a DACHSER ezen részlegét ebben a régióban.

Új lendület a fenntartható és hatékony fejlődéshez

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Thomas Krügernek és Guido Griesnek a légi és tengeri szállítmányozási részleg üzleti fejlesztése és integrációja terén végzett sokéves odaadó munkájukért és minden jót kívánunk nekik szakmai és személyes életútjukhoz”- mondta Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics, DACHSER. 

„Dr. Tobias Burger és Ralph Riehl új lendületet kívánnak hozzátenni a DACHSER Air & Sea Logistics üzletágának fenntartható és jövedelmező fejlődéséhez ezen területi régiókban mind a házon belüli, mind a külső szakértelem optimális kombinációja révén. Ennek eredményeként következetesen ösztönözni fogják ügyfeleink számára a globálisan integrált, hozzáadott értéket képviselő megoldások fejlesztését.”

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay