vissza
Hírek Sajtóközlemények

A kiválóság megőrzése, a hatékonyság növelése

Január 1.-től Burkhard Eling vezérigazgató áll a családi tulajdonban lévő DACHSER élén, ami a vállalat Igazgató Tanácsában egy új generáció kezdetét jelenti. Eling egy erős csapat tagjaként bízik a közelgő kihívások megbírkózásában. 

A DACHSER Igazgató Tanácsának új tagjai: Robert Erni, Alexander Tonn, Burkhard Eling, Edoardo Podestà és Stefan Hohm (balról jobbra).

Január 1.-én a vezetőség új generációja lépett az élre a DACHSER-nél. Az új felállású irányítás elhivatottsággal áll új feladatai előtt és vállalja, hogy biztos vállalati stabilitással képes lesz megküzdeni a mostani rendkívüli megpróbáltatásokkal. 

Rövid távon ez most magába foglalja a koronavírus-válság kezelését, amely feltehetően 2021 első felének kiemelt prioritása lesz. Büszkén kijelentjük, hogy a DACHSER hálózata eddig rendkívül jól teljesített ezen a fronton. A globális ellátási láncok megszakítás nélküli működtetésével kiszámíthatóságot és stabilitást tudunk nyújtani ügyfeleinknek ezekben a nehéz időkben.

Digitalizáció, fenntarthatóság és proaktív ügyfélkezelés

Mindent meg fogunk tenni, hogy magas szintű megbízhatósággal és minőségi szolgáltatással továbbra is biztosítani tudjuk ügyfeleink növekvő igényeit. Ezzel egyidejüleg megőrizzük a DACHSER minen olyan tulajdonságát, amelyet ügyfeleink, szervíz partnereink és munkatársaink egyaránt értékelnek bennünk. Vállalati hatékonyságunkat növelve igyekszünk helytállni az előttünk álló évtized kihívásos időszakában. Digitalizáció, fenntarthatóság, proaktív ügyféfkezelés, képzett szakemberpótlás - legfőbb vállalati direktíváink.

Továbbra is fenntartjuk azon törekvésünket, hogy a világ legintegráltabb logisztikai szolgáltatójává váljunk, miközben testreszabott megoldásokkal optimalizálni tudjuk ügyfeleink logisztikai mérlegét. 

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay