vissza
Ügyféltájékoztatók Hírek

A DACHSER Food Logistics és a Heidelmann bővíti partnerkapcsolatát

Együttműködés regionális és európai szinten

A DACHSER 25 éve működik együtt a német Heidelmann logisztikai céggel az élelmiszer-logisztika területén. Európai szintű partnerségük további hosszú távú fenntartásáról állapodtak meg.

A DACHSER Food Logistics és a Heidelmann bővíti partnerkapcsolatát
A DACHSER Food Logistics és a Heidelmann bővíti partnerkapcsolatát

A németországi Hessen tartományban, Schwalmstadtban található Heidelmann cég a DACHSER Food Logistics üzletágának legrégebbi partnere. A DACHSER hálózatán belül 1995 óta a Heidelmann csoport végzi a hőmérséklet-szabályozott termékek szállítását, valamint a disztribúciós és raktári ügyfelek kiszolgálását Észak-Hessen tartományban. 2020 decemberében a DACHSER és a Heidelmann csoport hosszú távra meghosszabbította együttműködési megállapodását.

Cégeink sikeres partnerségi megállapodásra tekinthetnek vissza, amelyet a folytonosság, a kölcsönös bizalom, a konstruktív, megbízható és barátságos munkakapcsolat jellemez. Várakozással tekintünk az elkövetkező időszak kölcsönös együttműködésre és bizonyos vagyok annak hosszú távú eredményességében és sikerében.

Alfred Miller, Managing Director, DACHSER Food Logistics

A DACHSER-hez hasonlóan a Heidelmann cég is alapító tagja a European Food Network-nek,  Európa vezető élelmiszer-logisztikai szolgáltatói szövetségének. Az átfogó hőmérséklet szabályozott szállítási hálózat 34 európai ország számára nyújt segítséget, így a két családi vállalkozás integrált és hatékony módon tud ügyfelei elvárásainak eleget tenni, nagy mennyiségű élelmiszeripari gyűjtőáru gyors, rögzített futamidős szállítmányozásával. 

Együtt növekedni

A Heidelmann schwalmstadti székhelyén jelenleg egy úgy logisztikai létesítmény építési munkálatai folynak, amely várhatóan idén júniusban nyitja meg kapuit. "Az új épület egyben egy befektetés is a további közös növekedésbe" - mondta Ute Bischoff, a Heidelmann ügyvezető partnere. „A DACHSER-rel való partnerkapcsolatunk az átfogó és intelligens élelmiszerlogisztikai hálózat aktív segítségével mindig hatalmas lehetőségeket kínált számunkra és ügyfeleink megelégedésére egyaránt. Az elmúlt 25 évben a DACHSER-rel kialakított szoros együttműködés és kölcsönös kommunikáció vállalati kultúránk részévé vált."

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay