vissza
Hírek Sajtóközlemények
Hírek

A DACHSER tovább bővíti légi charter járatait Európa és Ázsia között

Szeptember elejétől a DACHSER Air & Sea Logistics üzletága légiforgalmi charter járatkínálatát most már a Hong Kong – Frankfurt útvonallal is kibővítette. A DACHSER European Logistics üzletága ezután szárazföldi szállítmányozási hálózatán keresztül továbbítja az árukat Frankfurtból Európa-szerte. A rögzített futamidők, a megbízható tervezés és a magas minőségi előírások teljes mértékben biztosítják az integrált szállítási megoldásokat.

Szeptember elejétől a DACHSER Air & Sea Logistics üzletága légiforgalmi charter járatkínálatát most már a Hong Kong – Frankfurt útvonallal is kibővítette.

A koronavírus válság okozta szűk kapacitási problémákra a DACHSER megoldásként prémium charter járatainak további kiterjesztése mellett döntött és kínálatába felvette a Hong Kong – Frankfurt útvonalat is. A logisztikai szolgáltató a közelmúltban, július végétől már bővítette járatát a Frankfurt – Chicago útvonallal. Ehhez hasonlóan egy speciálisan erre az útvonalra bérbe vett teherszállító repülőgép biztosítja majd hetente az áruk folyamatos mozgását Hong Kongból Németországba. A szeptember elejétől induló légi charter járatok feltehetően az év végig üzemelnek majd.

"Úgy tapasztaljuk, hogy az ázsiai piac ismét felgyorsulóban van, az árszintek emelkednek, ezért kevesebb kapacitás áll rendelkezésre a piacon" - mondja Timo Stroh, a DACHSER Global Air Freight vezetője. "Minderre mi szolgáltatásunk bővítésével válaszolunk és egy megbízható, kiterjedt prémium légi charter járatkínálatot ajánlunk ügyfeleinknek Hong Kong és Európa között."

A föld és a levegő összekapcsolása

A szorosan összekapcsolódó szárazföldi szállítmányozási hálózata révén a DACHSER a Frankfurtba beérkezett árukat Európa-szerte rögzített szállítási határidőkkel továbbítja a szokásos magas minőségi előírásoknak megfelelően. Az ügyfelek élvezhetik az integrált szállítási megoldások kínálta előnyöket a teljes láncot lefedve a feladótól a címzettig. „A DACHSER European Logistics hálózatának és a DACHSER Air & Sea Logistics speciális szolgáltatásainak összekapcsolása révén intelligens megoldásokat hozunk létre ügyfeleink egyedi szállítási igényeihez, még a kihívást jelentő piaci körülmények között is” - mondja Alexander Tonn, a DACHSER European Logistics üzletágának németországi ügyvezetője, mérlegelve a DACHSER üzleti lehetőségeit az ipari cikkek németországi szállítmányozásának területén.  

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay