vissza
Ügyféltájékoztatók Hírek

A DACHSER hosszú távra meghosszabítja légiforgalmi charter járatkínálatát

A DACHSER Air & Sea Logistics üzletága hosszú távú szerződéssel kívánja támogatni légiforgalmi charter járatkínálatát Hong Kong és Európa között. Mindez szilárd alapot biztosít ahhoz, hogy a logisztikai szolgáltató 2022 január és 2024 márciusa között megbízható légi teherszállítási kapacitást kínáljon ügyfeleinek.

A DACHSER teljes légiforgalmi charter járatkínálata megbízható kapacitás tervezést tesz lehetővé partnerei számára Európa Ázsia és Amerika között a legfontosabb árufuvarozási útvonalakon.

A jövőben egy Boeing B747-400F biztosítja majd a teljes légi szállítmányozást a Hong Kong -Liège útvonalon oda és vissza. A közvetlen légihídon a gép rögzített időpontokban indul és akár 100 tonna tömegű teheráru mozgatására is képes. „A légi árufuvarozás terén a kereslet elérte minden idők csúcsát” – mondja Timo Stroh, a DACHSER Global Air Freight vezetője. „Úgy tapasztaljuk, hogy a légi teherszállítási kapacitások viszont csak nagyon korlátozott mértékben állnak rendelkezésre”. „Mi továbbra is egységes és stabil szállítmányozási hálózatunkra támaszkodunk és hosszú távra, előre tervezünk.” folytatta Stroh.

Rugalmasság alternatív útvonal választással

A szűk keresztmetszetek elkerülése érdekében a DACHSER Air & Sea Logistics üzletága kisebb forgalmú repülőtereken üzemel, mint például a belgiumi Liège, ami szorosan kapcsolódik a logisztikai szolgáltató szárazföldi szállítmányozási hálózatához, hozzásegítve ezzel a küldemények gyors átvételét és azonnali továbbítását. „Integrált hálózati kapcsolatainkkal segítségével teljeskörű megoldást kínálunk egyetlen kézből a gyártástól a végfelhasználóig” – mondja Timo Stroh. "Különösen a mostani megpróbáltatásokkal teli időkben van szükség intelligens és kreatív megoldásokra ahhoz, hogy stabilan és megbízhatóan tudjuk képviselni magunkat a piacon”

A DACHSER teljes légiforgalmi charter járatkínálata megbízható kapacitás tervezést tesz lehetővé partnerei számára Európa Ázsia és Amerika között a legfontosabb árufuvarozási útvonalakon. 2021-ben a logisztikai szolgáltató 175 charter járatot bonyolított le tizenkét rendszeres indulási és 15 átvételi ponttal világszerte. „A magas piaci keresletre úgy reagálunk, hogy ügyfeleink számára kiszámíthatóságot és előnyös szolgáltatást kínálunk rögzített feltételek mellett” emelte ki Stroh.

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay