Karrier Mediaroom

Tengeri szállítás – nyugodt vizeken a DACHSER Air & Sea Logistics-szel

A DACHSER Air & Sea Logistics az Ön partnere az interkontinentális tengeri szállításban; neve egyet jelent az iparág teljes területén nyújtott, globális beszerzés- és disztribúcióközpontú, széles termék- és szolgáltatásskálával. Emellett speciális, iparágra jellemző megoldásai testre szabott szolgáltatásokat kínálnak a teljes ellátási láncban.

Globális hálózat a hatékony tengeri szállításért

Globális hálózatunk lehetővé teszi, hogy bárhol elérjük az ügyfeleket. Megszervezzük tengeri szállítmányainak teljes elő- és utószállítási folyamatát, és biztosítjuk minden szakaszban a maximális hatékonyságot és gazdaságosságot. Ez elsősorban standardizált szolgáltatásunkon és magas szintű rendelkezésre állásunkon alapul, amely fuvarozóink nagy szállítási gyakoriságának és kapacitásainak köszönhető. Kiválasztott partnereinket Global Preferred Carrier stratégiánk részeként szigorú minőség-ellenőrzési folyamatok során vizsgáljuk. A DACHSER egységesen magas szintű szolgáltatást nyújt a szolgáltatások minden szintjén.

Tengeri logisztikai szolgáltatásaink

  • Speciális és iparág-specifikus megoldásaink
  • A tengeri teherszállítók szigorú minőségi kiválasztása
  • Magas szintű ellátáskínálat a nagy szállítási gyakoriságnak és kapacitásnak köszönhetően
  • Állandó, helyszíni kapcsolattartás 
  • Átfogó logisztikai megoldások, vámkezelés és raktározás

Komplett konténeres szállítás (FCL) vagy gyűjtőkonténeres szállítás (LCL): Minden problémára megtaláljuk a megfelelő megoldást

Az áruk szállítása a gyűjtőkonténeres szállítás (LCL) vagy a komplett konténeres szállítás (FCL) feltételeinek megfelelően történik. Kapukat üzemeltetünk a világ légi teherszállításának stratégiai csomópontjain, mely segítségével hatékony és eredményes logisztikai szolgáltatásokat nyújthatunk. 

Szolgáltatásaink része a heti indulás, begyűjtés és kiszállítás a DACHSER European Logistics hálózatának segítségével, valamint a szállítmányok megszervezése bármilyen célállomásra. Általunk hozzáférhet átfogó raktárhálózatunkhoz, mely számos értéknövelt szolgáltatással egészíti ki a tárolást.

Mindig online a DACHSER IT-val

Internetalapú rakományfelügyeleti (shipmentcontrol) rendszerünk folyamatosan információt szolgáltat a Tracking & Tracing révén a tengeri szállítmány folyamatának státuszáról, mind a disztribúciós logisztika szintjén (shipmentcontrol send), mind a beszerzési logisztika területén (shipmentcontrol collect).

Incoterms

A mellékelt PDF fájl a napi munkavégzés támogatásához (jogi biztosítékok nélkül) nyújt áttekintést az Incoterms 2020-ről.

Letöltés

Többet erről a témáról

LCL szolgáltatások
Több