Karrier Mediaroom

Szoros partnerség a hatékony logisztikához

A European Food Network hálózatán belül 23 európai élelmiszer-logisztikai vállalat 34 országhatáron kínál megbízható és rugalmas logisztikai szolgáltatásokat. A partnerhálózat így a kontinens legnagyobb részét lefedi. A DACHSER Food Logistics egymaga végzi a szállítmányok felvételét és kiszállítását Németország, Franciaország, Olaszország, Belgium, Luxemburg, illetve Magyarország területén, valamint a holland, svájci és a vorarlbergi (osztrák) határ menti területeken.  

A leegyeztetett futamidejű, változatos szállítási szolgáltatásokon felül Ön többféle információs szolgáltatást is igénybe vehet, ha a vivengo termékcsalád mellett dönt.

A DACHSER Food Logistics az alábbi partnerekkel működik együtt a European Food Networkön belül:

Brummer Logistik

A hőmérséklet-ellenőrzött élelmiszer-szállítmányok szakértője Németország és Ausztria viszonylatában szállít, és a DACHSER legnagyobb volumenű partneri kapcsolatát felügyeli. A Brummer hatáskörébe tartozik továbbá Szlovénia is.

Fresh Logistics (Raben Group)

Lengyelország legnagyobb frissélelmiszer-hálózata az anyaországon kívül a Baltikumot és Csehországot is kiszolgálja, azaz Európa egyik legnagyobb területét lefedi.

Frigoscandia

Frigoscandia (2019 óta) a skandináv régió egyik legnagyobb postai logisztikai iparágának leányvállalataként a térség hőmérséklet-szabályozott élelmiszer termékeinek vezető szállítmányozója.

Galliker Transport

A Galliker Transport élelmiszer-ipari részlege vezető szerepet tölt be a svájci élelmiszer-logisztikai szolgáltatások piacán, és a DACHSER-rel egyetemben a European Food Network egyik első tagja volt.

H.P. Therkelsen

A dán szolgáltató végzi a hálózat Dániába tartó és onnan érkező összes LCL szállítmányának kezelését padborgi telephelyén, a német–dán határ közelében.

karldischinger

Az egyik legrégebbi német logisztikai vállalat, a karldischinger (írásban először 1470-ben említik!) szolgálja ki a Karlsruhétől nyugatra fekvő, majd a Magas-Rajna felé folytatódó területet (a fekete-erdei régiót), illetve Elzászt.

LIEGL & DACHSER

A magyar LIEGL & DACHSER vegyes vállalat 1999-ben jött létre. Élelmiszer-logisztikai részlege 2008-ban alakult meg, és négy helyről végzi az élelmiszerek disztribúcióját.

Logifrio

A Logifrio (2016 óta) az Ibériai-félsziget vezető hőmérséklet-szabályozott élelmiszer szállító szolgáltatója, szállításokat végez a Baleár-, valamint a Kanári-szigetekre.

Müller Fresh Food Logistics

A DACHSER leányvállalataként és a European Food Network új tagjaként a Müller Fresh Food Logistics a legkorszerűbb logisztikai szolgáltatásokat nyújtja az élelmiszeripar számára, a megrendelésektől a raktározáson át a kiszállításig. A Benelux államokba induló napi járatok a kereskedelem, az élelmiszer-szolgáltatás és az ipar számára szintén alapszolgáltatásnak számítanak.

Spedition Heidelmann

A DACHSER Food Logistics legrégebbi (1995 óta meglévő) aktív partnerének szolgáltatási köre kicsivel Hessen tartomány északi részén is túlra terjed.

A többi európai ország ellátását közvetítők biztosítják – ezek elsősorban olyan vállalatok, amelyek a European Food Network-beli teljes tagságra pályáznak.