Karrier Mediaroom

DACHSER Magyarország – a vezetőség

A DACHSER, előremutató üzleti koncepcióinak eredményeként az elmúlt évtizedekben a világ egyik vezető logisztikai szolgáltatójává vált. A vállalat innovációs ereje a DACHSER üzleti egységeinek köszönhető, amelyek stabil pillérként támogatják a vállalatot, és egyben átfogó logisztikai szolgáltatás-portfóliót biztosítanak a tapasztalt felsővezetők együttműködésének révén. 

Közös egységes értékekkel rendelkezünk, és alapvető küldetésnek tekintjük a vállalat felkészítését a nemzetközi kihívásokra a DACHSER folyamatos fejlődésével együtt. Kiemelkedő, kombinált iparág-specifikus szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel a fenntarthatóság felé biztosítják a DACHSER hosszútávú versenyképes működését.  

A DACHSER vezetőségi tagjait a központi weboldalon találja.

Wolfgang Reinel - Managing Director European Logistics North Central Europe

Wolfgang Reinel, 1963-ban született, 2014 óta a European Logistics North Central Europe (EL NCE) Business Unit ügyvezető igazgatója, egyben tagja a DACHSER Road Logistics és a DACHSER SE Igazgató Tanácsának. Korábban a DACHSER globális CL (Contract Logisitcs) üzleti egységét vezette, továbbá az ő nevéhez fűződik  a stratégiai tervezés bevezetése (Balanced Scorecard / BSC) az NCE-országokban. Az EL NCE Business Unit részlegén belül 8 vegyes vállalattal együtt összesen 18 ország szervezeti felépítéséért felel. 

Az EL NCE ügyvezető igazgatójaként Wolfgang Reinel a Road Logistics üzleti fejlesztéséért  és az Interlocking stratégiájáért felelős - figyelembe véve az egyes nemzetek érdekeit a nemzetközi hálózatokon belül.

Roman Stoličný - Regional Manager South East Europe

Roman Stoličný 1992-ben, a TatraAir a.s. számviteli menedzsereként kezdte pályáját, ahol később a pénzügyi tervezésért és értékesítési stratégiáért felelős Értékesítési és Marketing Menedzserré nevezték ki. 1995-ben Stoličný a Lindbergh Air Freight vállalat igazgatója lett, ahol kulcsszerepet játszott abban, hogy a cég Szlovákia vezető logisztikai vállalatai közé lépjen. 2004-ben a vállalat egyesült a DACHSER-rel, amelynek integrációs folyamatait szintén ő irányította. Roman Stoličný 2017 óta a magyarországi LIEGL & DACHSER Kft. ügyvezető igazgatója is és 2021 májusától pedig megkapta a DACHSER Délkelet-Európa regionális vezetője pozíciót is.