Karrier Mediaroom

Ország portré DACHSER Németország

A DACHSER története megmutatja, hogy a vállalat hogyan tud dinamikusan fejlődni a technológiai fejlődésnek és a globalizáció logisztikai iparágra gyakorolt ​​hatásának megfelelően. A DACHSER felismerte a korai szakaszban megnyílt lehetőségeket, és következetesen felhasználta őket - így alakult ki a helyi logisztikai cégek egyik szállítója.

Ma a modern, hatékony és informatikai alapú logisztikai megoldások mellett állunk. Ezek a globális közlekedési és raktárhálózatok, a hosszú távú partnerségek és a világszerte következetes digitális hálózatok szoros integrációján alapulnak. A többcsatornás stratégia értelmében az összes értékesítési csatorna sikeres kombinációjával biztonságos és megbízható rendszert kínálunk ügyfeleinknek igényes logisztikai feladataikhoz.

A cég alapítása óta a DACHSER stratégia a hálózatainak fenntartható növekedését célozza. Az új régiókat és piacokat mindig a fióktelepek és a nemzeti vállalatok létrehozásával vagy a hálózatba tökéletesen integrálódó vállalatok megszerzésével fejlesztették ki. A vállalati stratégia és a vállalati értékek következetes betartása kiemelt prioritás.

Fontos mérföldkövek vállalatunk történetében

2015 - A DACHSER társasági jogi formáját európai részvénytársaságra (Societas Europaea – SE) változtatja, letéve ezzel jövője alapkövét. Nem tervezik nyílttá tenni a családi tulajdonú vállalkozást. A globális menedzsmentstruktúrákat a vállalat méretéhez igazítják.

2014 - A DACHSER létrehozza élelmiszer-logisztikai Eurohubját Hessen tartományban, Erlensee városában.

2013 - Tizenkét európai élelmiszer-logisztikai szolgáltató megalapítja az Európai Élelmiszer Hálózatot (European Food Network): Az állandó partnerek ilyen jellegű társulása azóta példaként szolgál a zökkenőmentesen működő, egységes normák által szabályozott hálózatok számára.

2011 -  A DACHSER további Eurohubokat létesít a franciaországi Clermond-Ferrand-ban és a szlovák fővárosban, Pozsonyban.

2002 -  A DACHSER létrehozza Eurohubját a Saar-vidéki kisvárosban, Überherrnben.

1990 - A logisztikai iparágban az EAN/NVE globális azonosítórendszer alapján működő vonalkód-szabványosítás kezdeményezőjeként vállalatunk újra megmutatja, hogy az iparág úttörői és újítói vagyunk.

1982 -  Elindul a DACHSER Food Logistics, amely hőmérséklet-érzékeny, kiváló minőségű élelmiszerek szállításával foglalkozik.

1980 - A DACHSER a modern kommunikációs technológiák felhasználásával elkezdi saját használatú informatikai alkalmazásainak fejlesztését.

1971 - Az egész flotta csereszekrényesre alakításával és az új működési folyamatok adaptálásával a DACHSER biztosítja az iparág vezető innovátoraként betöltött pozícióját.

1951 - Thomas Dachser a speditőrök között elsőként nyitja meg légi fuvarozással foglalkozó irodáját a müncheni repülőtéren.

1934 -  Létrejönnek az első telephelyek Németországban; a családi tulajdonú vállalkozás terjeszkedni kezd.

1930 - Thomas Dachser önálló vállalkozóként szállítmányozási vállalatot alapít Kemptenben.

Ez csupán a DACHSER vállalat történetének rövid kivonata. Az összes mérföldkőről részletesen a vállalat webhelyén olvashat.

Az Ön észrevételei fontosak számunkra!

Amennyiben lehetséges jogsértésekről van tudomása vállalatunkon belül, a Compliance Office iroda számára eljuttatandó, bejelentésre vonatkozó további információkat itt találja.

Letöltés

Teljesítés

A vállalati Corporate Compliance mindent megtalál a vállalati honlapunkon.

Etikai Kódex

Jelen Üzletszabályzat a Dachser minden egyes munkavállalójára és szervezetei egységére vonatkozik az egész világon. Jelen Üzletszabályzat a mindenki által betartandó, kötelező jellegű magatartási elveket tartalmazza. Ennek segítségével biztosíthatjuk cégünk hosszú távú sikerességét.

Letöltés

Üzleti partnerek magatartási kódexe

Az itt olvasható „DACHSER üzleti partnerek magatartási kódexe“ iránymutatás minden olyan vállalkozásnak, amely a DACHSER-rel üzleti kapcsolatba kíván lépni. Kötelező alapját képezi a DACHSER-rel folytatott együttműködésnek.

Letöltés

További információ a DACHSER-ről

Ország tények
Több
Országos vezetőség
Több