Karrier Mediaroom

Kikövezzük Ön előtt a logisztikai karrier útját

A globalizáció előrehaladása és ezzel párhuzamosan a globális szállítási útvonalak egyre szorosabb hálózata kecsegtető jövőbeli lehetőségekkel járó karrierválasztássá teszik a logisztikát. Ha csatlakozik a DACHSER-hez, sikeres karriert építhet magának ebben a dinamikus és nemzetközi környezetben.

Ideális feltételeket kínálunk azoknak a különböző irányokból érkező pályázóknak, akik nemcsak a DACHSER logisztikájának gyors fejlődését szeretnék első kézből megtapasztalni, hanem mindenekelőtt részt szeretnének venni annak megvalósításában.   

Mindegy, hogy karrierváltásból vagy a szakterület specialistájaként érkezik-e hozzánk, hogy olyan képesítést adó munkakört keres-e, amelyik új perspektívát jelentenek Önnek, vagy gyakornokként először nyer-e bepillantást a szállítási logisztika lenyűgöző világába, hogy esetleg olyan duális képzési programban szeretne-e részt venni, amellyel nemzetközi álláslehetőségekhez juthat: mindenkit örömmel fogadunk, akit őszintén érdekel a logisztika, és elhivatott az egyedülálló szolgáltatások iránt.

Példaértékű karrierháttérrel rendelkező munkáltató

Világszerte mintegy 30 000 munkatársat foglalkoztató családi tulajdonú vállalkozásként az innováció révén történő növekedésre összpontosítunk. Logisztikai szolgáltatásaink széles választékának, személyre szabott ipari megoldásainknak és az ellátási láncok intelligens, informatikai alapú felügyeletének köszönhetően világszerte az egyik legfontosabb hajtóerőként tartanak számon minket az ágazatban.

A DACHSER Career Management példaértékű egyéni és továbbképzési lehetőségeket kínál. Nemcsak technikai szempontból támogatja munkatársainkat, hanem feladatkörük növelésében is segíti őket kötelezettség- és felelősség vállalással. Több állást is kínálunk a vállalaton belüli DACHSER Academy segítségével.

A világméretű DACHSER család tagjaként Ön is részévé válik vállalati kultúránknak. Ebbe beletartozik az idegen kultúrák iránti érdeklődés, valamint a csoporton belüli tiszteletteljes kommunikáció és egymás kölcsönös elismerése.    Várjuk jelentkez

Ismerje meg a karrierlehetőségeket a DACHSER-nél.

Fedezze fel a DACHSER karrierlehetőségeit

Állásajánlatok
Gyakornoki lehetőségek
yakornoki állások Tanulmányok