Karrier Mediaroom

DACHSER Food Logistics – Teljes körű megoldások élelmiszer-szállításhoz

A DACHSER Food Logistics üzleti részlegeinek segítségével iparág-specifikus logisztikai megoldásokat kínálunk a hőmérséklet-ellenőrzött, kiváló minőségű élelmiszerek szállítása területén, legyen az extra friss vagy szobahőmérsékleten szállítható. 

A nagy és közepes élelmiszergyártók és kiskereskedők számára a csomagolt élelmiszerek hőmérséklet-ellenőrzött szállítását minden szállítmányméretben vállaljuk. 

Európán belül főleg húst és kolbászterméket, tejtermékeket, borokat és szeszes italokat, süteményeket és édességeket, közszükségleti cikkeket szállítunk, valamint kiskereskedők, vendéglátó-ipari vállalkozások, nagykereskedők és élelmiszer-feldolgozó vállalatok számára készült finomságokat és feldolgozott élelmiszereket.

Megbízható partner az ipar és a kiskereskedelem számára

Tudjuk, mi fontos Önnek: Legyen partnere egy kompetens, iparági tapasztalatokkal rendelkező vállalatnak, amely napi szolgáltatást biztosít leegyeztetett futamidőkkel, kipróbált folyamatokkal, átfogó hálózattal és útvonalakkal az ügyfelek részére; professzionális szinten kezeli élelmiszer-ipari áruit a teljes ellátási láncban, és tanúsított minőségbiztosítással rendelkezik.

A kiskereskedelmi logisztika révén összekapcsoljuk az ipart a kiskereskedelemmel. Európa-szerte minden élelmiszerfajta esetén disztribúciós és beszerzési logisztikát alkalmazunk, amely átfogó szolgáltatást biztosít a felvételtől a kiszállításig. A napi felvétel és kiszállítás biztosítja a termékek jó minőségének megőrzését még csúcsidőszakokban és ünnepeken is.

Amit a DACHSER Food Logistics ajánl

Az áruk készen állása: A hétköznapi szállítás és felvétel mellett szombati kiszállítással, valamint szombati felvétel és hétfői kiszállítás opcióval is szolgálunk   

Lerövidített, konszolidált szolgáltatási lánc: A forrás- és rendeltetési konszolidáció felszabadítja a rakodóhelyeket. A hatékony költséggazdálkodásunk előnyeit, mint a nagyobb teherbírású kapacitáskihasználtság és kisebb helyigény, Ön is élvezheti.   

Szabványosított szállítási szolgáltatások: A vivengo termékcsaláddal, melyet az élelmiszeripar igényeinek megfelelően alakítottunk ki, megbízhatóan és hatékonyan kezelheti szállítási logisztikáját  

Élelmiszerbiztonság: A legújabb hűtőtechnológia, nyomon követési rendszer, tanúsított minőségbiztosítás és a magas szinten képzett szakértői gárda biztosítja a professzionális, higiénikus élelmiszer-kezelést   

Átláthatóság a zökkenőmentes Tracking & Tracing segítségével: A valós idejű szállítási információ lehetővé teszi a rövid válaszidőket és a kényelmes hozzáférést a digitális szállítási dokumentumokhoz​​​​​​​

DACHSER Élelmiszer Logisztika részletesen

Integrált élelmiszerlogisztika – Európa határain túlra is

Mint Európa egyik vezető logisztikai szolgáltatója, egyaránt kínálunk klasszikus disztribúciót és beszerzést, professzionális raktározást és komplex szerződéses logisztikát.

A partnerhálózatunkon, a European Food Networkön belül egész Európában biztosítani tudjuk az átfogó jelenlétet és a standardizált szállítási szolgáltatásokat. A DACHSER Cargoplus Food csapatunk hőmérséklet-ellenőrzött, Pán-európai, teljes konténeres szállítmányokat is kezel.

A világ messzi tájaira küldött élelmiszer-szállítmányok légi és tengeri szállításához a DACHSER Air & Sea hálózata is rendelkezésre áll.

A legmagasabb szintű minőségi normák az élelmiszerlogisztika területén

Árui nálunk jó kezekben vannak. Szigorúan betartjuk bármely feladat esetén a vonatkozó előírásokat és jogi követelményeket. A legfrissebb hűtési technológiát kínáljuk minden, nem fagyasztva tárolandó és szállítandó élelmiszer esetén; zökkenőmentes nyomon követhetőséget már a csomagolásnál és a hőmérséklet dokumentálása során is, mindezt szigorú minőségbiztosítással felügyelve. Minden folyamat felügyeletéről a legújabb DIN EN ISO 9001 és IFS Logistics előírásainak megfelelő minőségbiztosítási rendszer gondoskodik.

DACHSER Procurement: Partner az intelligens kiskereskedelmi logisztika területén

Beszerzési logisztikai partnerként kezeljük a kiskereskedelmi láncok számára kiválasztott élelmiszerek hazai és nemzetközi beszerzését.  A napi felvétel és kiszállítás révén biztosítjuk, hogy a kiskereskedők széles körű kínálatban részesüljenek, csökkentjük a rakodások számát és ügyfél-, illetve helyspecifikus szállítási határidőket ajánlunk.

A magas szintű informatikai normák biztosítják az átláthatóságot és a biztonságot

A teljes mértékben testre szabott, informatikai támogatású megrendelések feldolgozása biztosítja, hogy áruinak mozgását rendkívül hatékony, papírmentes és költséghatékony módon kezeljük. Minden szállítási adatot az EDI központunkon keresztül cserélünk partnereinkkel. Ez biztosítja a folyamatos információáramlást az áruk szállításának folyamatos ellenőrzéséhez. A maximális biztonságot és átláthatóságot Domino nevű szállításmenedzsment-rendszerünk és integrált vonalkód alapú folyamataink biztosítják. Ezek révén kényelmesen kezelhető és megbízható Tracking & Tracing szolgáltatás, valamint a teljes ellátási láncban történő árufigyelést nyújthatunk. EDI központunkon keresztül az élelmiszeriparban általánosan használt összes szokásos interfészt és üzenetformátumot ki tudjuk szolgálni, az EANCOM-ot is beleértve.

Eurohubok és tranzit terminálok– biztosítjuk, hogy árui gyorsan és biztonságosan érjenek célba

Mi vagyunk az egyetlen európai élelmiszer-hálózat, mely közép-európai logisztikai központtal is rendelkezik. A közvetlen szolgáltatások mellett a Frankfurt am Main melletti hub szolgál központként, melyen keresztül a DACHSER telephelyei és az európai partnerek megbízhatóan feldolgozhatják a szállítási megrendeléseiket. Eurohubunk előnyei kulcsfontosságúak a logisztikában:  A csökkentett fluktuáció és a kapacitás magas szintű kihasználtsága által a logisztikai központ forgalma gyors és hatékony. A logisztikai hub előírásai a maximális biztonságot helyezik előtérbe, melyet a kipróbált folyamatok, rögzített jogok és kötelezettségek, megbízható indulások és tranzitidők tesznek lehetővé. Ahogy Eurohubunk, úgy export/import tranzit termináljaink is optimalizálják az áruk áramlását az egyes régiókba azáltal, hogy földrajzi szempontból kedvező cross-dock pontokhoz irányítják őket.

További információ a DACHSER Food Logistics-ról

Élelmiszer-szállítmányozásban
Több
Partnerhálózat
Több