Karrier Mediaroom

DACHSER DIY Logistics – Az Ön partnere a barkácspiaci, építőipari és kertészeti ágazatban

A DACHSER DIY Logistics részeként naponta mintegy 18.000 DIY üzletet, kerti központot, szaküzletet és fogyasztót szállítunk Európa-szerte.

A lehető legjobb megoldás a barkácspiaci logisztikához

Normál szolgáltatásainkat konkrét logisztikai megoldásokkal és iparági szakértelmünkkel ötvözve valódi versenyelőnyt biztosítunk ügyfeleinknek. A barkácspiacot figyelő csapat sokéves tapasztalattal rendelkezik, így a lehető legjobb megoldást javasolhatja Önnek a barkácspiaci logisztikához. A világ több országában is dolgoznak szakértőink, akik szoros kapcsolatban állnak a helyi szakkereskedőkkel és szállítókkal, és képesek teljes körű tanácsadást nyújtani a lehetőségekről szállítói és a szakkereskedelmi szempontból egyaránt.

Szolgáltatási portfóliónk

  • Az Ön termékeinek világszintű beszerzése és disztribúciója  
  • A DACHSER European Logistics, a DACHSER Air & Sea Logistics és a DACHSER Contract Logistics szakterület szolgáltatásainak átfogó és széles körű hálózatba szervezése   
  • Integrált és teljes körű fizikai és számítógépes logisztikai megoldás a kereskedelem és az ipar területén   
  • Átlátható logisztikai folyamatok az ellátási láncban, amelynek felügyeletét informatikai alkalmazásunk, az eLogistics biztosítja   
  • A szakkereskedelmi partnerek ismerete a helyi követelményekről  
  • Megoldások az árucikkek és információk pontosan felügyelt áramlására (egylépcsős logisztikai megoldás)  
  • Hatékony személyzeti és raktári tervezés a bejövő árucikkekhez kapcsolódó optimalizált folyamatok révén a disztribúciós központokban és a szakkereskedelmi platformokon  
  • Az áruk összekapcsolása lehetővé teszi a rámpakapcsolatok számának csökkentését a szállító és a szakkereskedő esetében is  
  • Teljes merchandizing-szolgáltatás az értékesítési helyig és vissza   Kiszállítás a végfelhasználóknak speciális szolgáltatást nyújtva a targo on-site szolgáltatással

A DACHSER DIY Logistics Pipeline

A DACHSER DIY Logistics Pipeline szolgáltatással teljes körű iparág-specifikus megoldást kínálunk Önnek. A szolgáltatási modulok a szállítótól az értékesítési helyig, valamint a fogyasztóig zökkenőmentes szolgáltatásláncot alkotnak, és ezáltal felügyelik az árucikkek folyamatos piacra j.

A DACHSER DIY Logistics Pipeline
A DACHSER DIY Logistics Pipeline

Beszerzés – kamionnal, légi fuvarozással, illetve tengeri fuvarozással

Ömlesztett szállítmányok és komplett rakományok (FTL-ek) nemzetközi szállítása kamionnal, továbbá összevont, közvetlen és charterszolgáltatás, LCL/FCL légi és tengeri szállítással, az árukapcsolási rendszereket is beleértve.

Raktározási szolgáltatások a még nagyobb átláthatóság és az árucikkek biztonsága érdekében

A DACHSER hálózatában standardizált többfelhasználós raktárakat biztosítunk ügyfeleink számára, amelyeket raktárkezelő szoftverünk, a Mikado irányít. A standardizált folyamatoknak és az egységes informatikai rendszereknek köszönhetően ügyfeleink élvezhetik a testre szabott raktározási megoldások előnyeit.

Értéknövelt szolgáltatások

Többféle értéknövelt szolgáltatást (VAS) is vállalunk ügyfeleinknek; idetartozik például a minőség-ellenőrzés, a rendelések felvétele, a displayépítés, a csomagolás és a címkézési szolgáltatások.

Disztribúció – a módosított üzleti folyamatok innovatív megoldásokat igényelnek

Az árucikkeket egységes normáknak és az európai kiskereskedelem egyéni igényeinek megfelelően osztják szét a szakkereskedők, illetve a fogyasztók között. Mindehhez az eLogistics, az ActiveReport és az EDI biztosít informatikai támogatást.

Értékesítési helyhez kapcsolódó (POS) és helyszíni logisztika – több időt biztosít az Ön ügyfeleinek

Biztosítjuk az áruk folyamatos elérhetőségét az értékesítés helyén, valamint az áruszállítást a fogyasztóknak. Az in-store logisztika területén partnerhálózatot alakítottunk ki Európában. Plusz feladatokat is vállalunk: ide tartozik például a felszerelés, a promóciók és a másodlagos kihelyezés, az árucikkek visszaküldése, valamint az ismételt megrendelések.

B2C-Logistics

A szakkereskedők külön kérésére kérésre vállaljuk a szállítók és a fogyasztók közötti közvetlen ellátás biztosítását. Az árucikkek egyéni időpontalapú kiszállítására ugyanúgy van lehetőség, mint az összeszerelésre.

Elérhetőség Istvan Weisz DACHSER DIY Logistics
istvan.weisz@dachser.com +36 265324 64