Karrier Mediaroom

A légi szállítás biztonsága – védelem a légi áruszállításban

A biztonság kérdése kiemelkedő fontosságú a légi áruknak a világ különböző pontjaira történő szállítása során. Az előírások és jogi iránymutatások egyre növekvő száma is ezt bizonyítja. A DACHSER szakértői támogatni fogják Önt abban, hogy biztonságos ellátási láncot tudjon fenntartani, és a legújabb jogi változásokról is értesítik. Ön így gyorsan beillesztheti a szükséges módosításokat a belső folyamatokba, hogy megfeleljen az új biztonsági előírásoknak.   

Olyan szerződéses logisztikai és logisztikai koncepciókat is fejlesztünk, amelyek megfelelnek a biztonságos légi fuvarozásra vonatkozó speciális követelményeknek. Külső félnek minősülő logisztikai szolgáltatókként megbízható hozzáadott értéket kínálunk a szerződéses logisztika mellé. A megtakarított költségeknek, időnek és energiának köszönhetően Ön jelentős haszonra tehet szert. 3PL tanúsítványunk megléte azt jelenti, hogy Önnek nem kell költséges áruszállításokat vagy a Német Szövetségi Légi Közlekedési Hivatal által igényelt személyzeti képzést és ellenőrzést végeztetnie. 3PL partnerként mind az áruk raktározását, mind a légi fuvarozást vállaljuk az Ön nevében és helyett.

Átfogó szűrési módszerek a légi szállítmány védelmére

A DACHSER többféle decentralizált és centralizált szűrési módszert használ annak érdekében, hogy valamennyi érintett szempontjából megfeleljen a légi közlekedés biztonsági követelményeinek. Idetartozhatnak a szemrevételezések, a robbanóanyag-érzékelők, a robbanóanyag-kereső kutyák vagy a motozás. Németországban ezenfelül öt saját röntgengéppel is rendelkezünk. Repülésbiztonsági szakértőink segítenek Önnek a biztonságos szállítás megtervezésében és kivitelezésében a világ minden pontjára. Logisztikai folyamataink globálisan egységesek, továbbá állandó felülvizsgálat és auditálás alatt állnak.

Szakértelmünk a légi teherszállítás biztonságának terén:

  • Biztonságos szállítás a legszigorúbb előírások betartása mellett  
  • A rakodási és szállítói kockázatok minimalizálása  
  • A jogszabályi követelményeket meghaladó biztonsági intézkedések alkalmazása  
  • A veszélyes áruk szállításának megbízható ellenőrzése és kezelése  
  • A veszélyes árukra vonatkozó ismeretek specialistái vagyunk minden rendeltetési hely és szállítási mód esetén  
  • Tanácsadás egy biztonságos ellátási lánc létrehozásához  
  • Tanácsadás a célzott közönségnek szóló „ismert küldő” tanúsítvány megszerzéséhez  
  • Segítségnyújtás a hivatalos auditokhoz