Karrier Mediaroom

Tanácsadás – útmutatás a még hatékonyabb logisztikához

A DACHSER Contract Logistics számára alapvető készség a maradéktalanul az ügyfeleink igényeire szabott ellátásilánc-megoldások kialakítása.  A termékek, az iparág és a piac átfogó ismerete révén szakértőink optimalizált és fenntartható logisztikai megoldásokat dolgoznak ki az Ön vállalata számára, és átültetik őket a rendszeresen zajló folyamatokba. Minden koncepció célja az, hogy jelentősen javítsa ügyfeleink logisztikai mérlegét.

Kiváló logisztikai szakértelem hibátlan áruforgalmi irányítással

Szakértőink a projekt minden szakaszában Önnel vannak az első beszélgetésektől a projektek átvételén át a bevezetésig és a rendszeres működtetésig. Sokéves tapasztalatuknak köszönhetően strukturált folyamatokat dolgoznak ki a logisztikai kiválóság elérése érdekében.   

Az így megtervezett rendszermegoldások több időt és személyzeti erőforrást szabadítanak fel, amelyek az alapvető üzleti tevékenységre fordíthatók. Ön így rugalmasabban tudja optimalizálni logisztikai folyamatait, költségstruktúráját és üzleti teljesítményét. Mindez a legmagasabb szinten biztosít hatékonyságot és gazdaságosságot, valamint magas színvonalú logisztikai teljesítményt.  

A hatékony és integrált megoldások kifejlesztése érdekében szakértőink megvizsgálják az áruforgalom általános logisztikai állapotát. Önnel vannak, amikor pályázatokon indul, optimalizálják a vállalat meglévő logisztikai koncepcióit és gyártási folyamatait, valamint újakat is terveznek.

Tanácsadási szolgáltatásunk előnyei

  • Kipróbált és bevált összetevőkből álló intelligens szolgáltatáskombináció, amely tökéletesen illeszkedik az Ön egyéni logisztikai igényeihez  
  • Kiváló hatékonyságú, informatikai támogatással rendelkező folyamatok a globális ellátási láncban  
  • Professzionális színvonalú projektmenedzsment 
  • Hatékony ellátásilánc-menedzsment globáli