Mediaroom

DACHSER Magyarország – a vezetőség

A DACHSER, előremutató üzleti koncepcióinak eredményeként az elmúlt évtizedekben a világ egyik vezető logisztikai szolgáltatójává vált. A vállalat innovációs ereje a DACHSER üzleti egységeinek köszönhető, amelyek stabil pillérként támogatják a vállalatot, és egyben átfogó logisztikai szolgáltatás-portfóliót biztosítanak a tapasztalt felsővezetők együttműködésének révén. 

Közös egységes értékekkel rendelkezünk, és alapvető küldetésnek tekintjük a vállalat felkészítését a nemzetközi kihívásokra a DACHSER folyamatos fejlődésével együtt. Kiemelkedő, kombinált iparág-specifikus szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel a fenntarthatóság felé biztosítják a DACHSER hosszútávú versenyképes működését.  

A DACHSER vezetőségi tagjait a központi weboldalon találja.

Thomas Krüger - Managing Director Air & Sea Logistics EMEA

Thomas Krüger, 1964-ben született, 2004 óta dolgozik a DACHSER-nél, és 2016 június óta az Air & Sea Logistics (ASL) EMEA üzletág ügyvezető igazgatója. Ezek közé tartozik Európa, Közel-Kelet, Afrika és künönösképpen kiemelve Németországot és Nyugat-Európát is, ahol regionális vezető is egyben. Ebben a pozíciójában Thomas Krüger közvetlenül Edoardo Podestá, Chief Operations Officer Air & Sea Logistics (COO Air & Sea Logistics). Feladatai közé tartozik az országvezetőkkel való közvetlen kapcsolattartás, az országos eredmények stabilizációja, fejlesztési potenciálok kiaknázása, valamint a  régiós és országos igények összehangolása a vállalati egységgel. Thomas Krüger szorosan együttműködik az APAC és az AMERICAS üzleti egységeivel is.

Wolfgang Reinel - Managing Director European Logistics North Central Europe

Wolfgang Reinel, 1963-ban született, 2014 óta a DACHSER European Logistics Észak-Közép-Európai  régiójának (EL NCE) ügyvezető igazgatója,  és egyben a DACHSER Road Logistics  és a DACHSER SE Igazgatóságának is a tagja. Korábban a DACHSER  globális CL (Contract Logisitcs) üzleti egységét vezette, továbbá az ő nevéhez fűződik  a stratégiai tervezés bevezetése  (Balanced Scorecard / BSC) az NCE-országokban. A EL NCE üzleti egységében összesen 18 ország szervezetéért felel, amely nyolc közös vállalatból áll. Közvetlen felettese Michael Schilling, Chief Operations Officer Road Logistics (COO Road Logistics). Az EL NCE ügyvezető igazgatójaként Wolfgang Reinel a Road Logistics üzleti fejlesztéséért  és az Interlocking stratégiájáért felelős - figyelembe véve az egyes nemzetek érdekeit a nemzetközi hálózatokon belül.

Roman Stolicny - Managing Director European Logistics Slovakia & Hungary

Roman Stolicny 1992-ben, a TatraAir a.s. számviteli menedzsereként kezdte pályáját, ahol később a pénzügyi tervezésért és értékesítési stratégiáért felelős Értékesítési és Marketing Menedzserré nevezték ki. 1995-ben Stolicny Úr a Lindbergh Air Freight vállalat igazgatója lett, ahol kulcsszerepet játszott abban, hogy a cég Szlovákia vezető logisztikai vállalatai közé lépjen. 2004-ben ő vezette az egyesülést a DACHSER-rel, mely folyamat 2010 januárjában fejeződött be. Stolicny Úr 2005 óta a Lozornoban székelő DACHSER Szlovákia vezérigazgatója. 2018. május 22. óta pedig egyben a magyarországi Liegl &Dachser vezetője is.