vissza
Ügyféltájékoztatók Hírek

Koronavírus-járvány: Hatása az operációs folyamtokra az Egyesült Államokban

Sajtóhírek szerint a korábban csak egyes ázsiai országokra vonatkozó beutazási tilalmat az Amerikai Egyesült Államokba 2020. március 13.-án 23:59-kor Európára is kiterjesztették.

Ez számos légijárat törlését eredményezte Európa és az Egyesült Államok között.  Az áruforgalom egy része ezeken a személyszállító járatokon történik, így a beutazási tilalom miatti járatkiesések és az ebből adódó rakodótér hiányok kedvezőtlen hatást mutatnak.
 

Szakértői csapatunk továbbra is kitartóan dolgozik azon alternatív lehetőségeken és útvonalakon, amelyek lehetővé teszik számunkra  a sürgős küldemények szállítását. Továbbá elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink számára a rendelkezésre álló kapacitásunkból a maximumot tudjuk nyújtani. A Kína és Németország közötti sikeres charter-program megvalósítása után most a Németország és az USA közötti közvetlen szállításokra keressük a legjobb megoldásokat.
 

Munkatársaink továbbra is világszerte kapcsolatban állnak Önnel. Felmerülő kérdéseire keresse illetékes DACHSER kirendeltségünket, hogy ebben a különleges helyzetben is az Ön segítségre lehessünk küldeményei kezelésében.

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay